martes, 9 de octubre de 2012

DriveBloc

Avui, hem après a crear un qüestionari i, a presentar-lo en forma de diagrama de barres per tal de presentar-ho d'una forma més visible per al lector. El document que jo mateix he creat, és el document d'entrada que veieu a continuació.

Document d'entrada.
                                           



També hem utilitzat l'SCRATCH

L'Scratch és una aplicació informàtica destinada principalment als nens, mitjançant la qual poden explorar, experimentar i manifestar idees de manera creativa i divertida. També poden treballar amb bases d'animació i programació de l'ordinador amb l'ajuda d'una interfície gràfica senzilla.
Aquí us deixo un video on podeu veure la correcte utilització de l'Scratch, des de la veu d'un professional que podrà fer-vos arribar de ben segur millor que jo la utilització aplicació i àmbit d'actuació d'aquesta eina com és l'Scratch.






Per últim, també com ja he dit anteriorment, hem après a crear un qüestionari de tal manera que ens puguin arribar els resultats d'una manera comprimida i, organitzats, de tal forma que podem realitzar un qüestionari des de casa i que ens arribi també a casa les respostes a aquest.


No hay comentarios:

Publicar un comentario