jueves, 18 de octubre de 2012

Utilitzem el Pearltrees

Avui, hem après a utilitzar el Pearltrees.

pearltrees-logo7.jpgEl Pearltrees, és un sistema que permet connectar uns usuaris amb uns altres d'acord amb la similitud de gustos, interessos, experiències.. mitjançant les 'perles', es a dir, persones que tinguin perles comunes a les teves et pots relacionar amb elles (entrant al seu perfil, veient les perles que té, veure quins són els seus interessos i gustos..)

pearltrees.jpgEns permet també veure't d'una forma visual a tu i a totes les pagines (perles) que segueixes, cosa que ens permet veure quins són els interessos que té la persona d'una forma més visual.
També permet organitzar d'una forma molt més visual i estructurada tot allò que creguis que et serveix d'interès i que et pot servir en un futur. També serveix per tindre a més fàcil abast totes aquelles pàgines o documents que utilitzis de forma regular i tinguis en forma de perla al Pearltrees.
Aquí us deixo el Pearltrees que jo mateix he creat i he anat omplint de perles, amb les coses que jo creia més rellevants i que hem podrien servir de major interès per al futur i, per tal de tindre-les recollides totes en una sola pàgina.



No hay comentarios:

Publicar un comentario