lunes, 31 de diciembre de 2012

Concluïm el Dossier d'Aprenentatge.

Tots els acomiadaments saben greu i no són grats per a ningú i, aquest no n'és una excepció. Per començar cal dir que al començar les classes, no trobava ninguna relació entre les assignatures de COED i GITIC, ja que ho veia com a coses totalment diferents i que anirien per a diferents camins, però hem va sobtar que fóssin dues assignatures tant diferents i  pertanyessin a un mateix mòdul.
A mesura que hem anat realitzant activitats i, han anat passant els dies, s'han anat esdevenint relacions entre aquestes dues assignatures, fruit del treball realitzat a classe i de la matèria impartida, fins que hem acabat amb la realització de 2 treballs (identitat i territori i, aquest blog) compartits al 50% entre les dues assignatures i, a partir d'una sola temàtica tractar temes d'ambues branques.
Crec que hem treballat força dur, tant a les Sessions de GITIC, com a les de COED, com també a casa preparant treballs o, realitzant tasques encomandades per el professor.
No ha estat fàcil, ja que a vegades l'informació acumulada era força àmplia i, ens hem hagut de posar les piles per assolir els objectius que se'ns demanaven.
A GITIC personalment, crec que hem fet coses de gran interès per a la nostra professió, ja que hem d'estar acostumats a tractar amb material informàtic, eines informàtiques i, saber utilitzar programes que ens faciliten la nostra tasca.
A COED, a part de treure'm la por de parlar davant de públic per sempre, jo crec, (després de la realització de la recitació del poema), hem abarcat multitud de temes, des del com realitzar una descripció, fins a les diferències entre el codi oral i l'escrit, fins al llenguatge, als elements que el fan possible i a les seves característiques.. A part de mostrar els nostres dots fotogràfics amb l'exposició del "Qui ets Tu?", cosa que hem va fer mostrar la meva part més artística i imaginativa.
Crec també que la realització d'aquest blog, m'ha servit per ubicar en un mateix lloc tot el que hem anat fent a les dues assignatures al llarg del Semestre, per tal de que si vull saber alguna cosa que he treballat ho tingui a tan sols un "clic". També per últim dir, i crec que és el més important de tot, que aquest blog m'ha servit a mi personalment per fer una repassada de tot allò que hem fet a COED i a GITIC que hem serà de molta utilitat alhora de preparar l'examen i, alhora d'emmagatzemar tot allò que hem anat construint al llarg del semestre, mes per mes, semana per semana, dia per dia, hora per hora i minut per minut.
Això es tot, moltes gràcies per haver seguit i llegit aquest blog, i espero que us serveixi d'ajuda, tanta o més com me n'ha servit a mi.

No hay comentarios:

Publicar un comentario