lunes, 31 de diciembre de 2012

Qui ets, TU?


A COED, hem realitzat l'exposició del treball QUI ETS, TU?

L'objectiu de l'activitat, era la de descriure a un company de la classe per tal de 'posar en pràctica' els models de descripció que haviem treballat a classe, les maneres de descriure, el què i el com descriure-ho..

El treball constava d'una part en que s'havia de realitzar una exposició fotogràfica en la qual a partir d'una fotografia feta per nosaltres (que tingués alguna relació o nosaltres creiessim que la té amb la persona que volem descriure),  es pogués realitzar la posterior descripció de la persona a descriure.


La segona part del treball era realitzar la descripció per tal d'intentar justificar la relació que creus que existeix entre la fotografia i la persona descrita, tot describint a la persona esmentada fent referències a característiques físiques, psíquiques,...
Jo he realitzat la descripció de l'Helena Crespo.

He seleccionat una fotografía que he realitzat jo mateix utilitzant la carpeta de la Universitat, per tal de que quedés reflectit que aquí és on l'he conegut, i, molts post-it enganxats a sobre de la carpeta amb cares somrients dibuixades, ja que considero que és el tret que més caracteritza a la meva companya.

Crec que aquesta activitat ens ha servit per conèixer-nos tots una miqueta més, construir uns lligams una mica més forts i, veure quina és la imatge que dones i realment el que pensa la persona que et descriu sobre tu.



No hay comentarios:

Publicar un comentario